Kaptenshuset

boka hotell i KivikKaptenshuset i Kivik är ett hemtrevligt Bed and Breakfast som ändå lyckas med att förmedla den där hotellkänslan. Här är ett utmärkt ställe att stanna om du är ute efter det där lilla extra. Alla de rum som finns tillgängliga för uthyrning är utrustade med bekväma sängar samt en helt egen toalett och dusch. Kaptenshuset ger dig en komplett upplevelse i form av god mat och service. Här har du också Sveriges rikaste natur- och kulturliv bara ett stenkast bort. hotell kivik

Kaptenshuset är också mycket känt för sin generösa och lyxiga frukostbuffé. Som en god start på dagen kan du ta del av helt nybakt bröd tillsammans med mängder av olika sorters müsli, fil, frukter och ägg. Utöver detta får du också välja bland andra lokala specialiteter som till exempel olika sorters juice.

Från början vart den fina gården en mycket sliten pizzeria som inte hade mycket kvar att erbjuda. Därför köpte familjen Thinggard upp hela byggnaden och renoverade den ordentligt. Idag finns det inte mycket spår av den gamla ruffiga pizzerian utan istället har byggnaden förvandlats till ett fräscht och familjärt boende för dig som kräver lite mer kvalitet på ditt boende.